Pijl rood

Even voorstellen:

onze nieuwe collega Tijs Hamers

Mijn naam is Tijs Hamers, 25 jaar en woonachtig in Waalwijk. Ik ben een gedreven en resultaatgericht persoon met het nodige relativiteitsvermogen en een brede maatschappelijke belangstelling. Afgelopen juni heb ik mijn HBO diploma Bestuurskunde in ontvangst mogen nemen en start ik met veel enthousiasme, motivatie en leergierigheid mijn loopbaan bij Kompas Omgevingsadvies.

Gedurende mijn Bestuurskunde opleiding heb ik meerdere projecten en onderzoeken uitgevoerd in opdracht van verschillende gemeenten. Hierin leverde ik onder andere een bijdrage aan de vitaliteit en dienstbaarheid van gemeenten in diverse beleidsvelden en ontwikkelde ik mijn politiek-bestuurlijke sensitiviteit. In mijn afstudeerperiode binnen de gemeente Loon op Zand kreeg ik de mogelijkheid om het principeverzoek proces te optimaliseren in het kader van klantgericht werken en de nieuwe Omgevingswet, wat mijn interesse en inhoudelijke bagage binnen het ruimtelijk domein aanzienlijk heeft vergroot.

De reden dat ik voor Kompas Omgevingsadvies heb gekozen is dat ik als junior adviseur veel waarde hecht aan een steile leercurve en voldoende diversiteit in mijn werk. Kompas geeft mij de mogelijkheid mijn competenties nader te ontwikkelen en mijn netwerk aanzienlijk te vergroten doormiddel van een groeitraject op maat. Recent ben ik dit traject gestart binnen de gemeente Someren waarin ik werkzaam ben als ondersteuner op de afdeling Vergunningen.

Voorstelfoto Tijs