Pijl rood

Traineeship

De roes van het diplomafeest verdwijnt… en nu? Bij Kompas Omgevingsadvies komen werken natuurlijk! Wij vinden junioren en schoolverlaters essentieel voor ons vakgebied. Met een frisse kijk op de wereld en op onze vakinhoud brengen zij een prachtige energie met zich mee.

Kortom we gaan graag met jullie aan de slag!

Daarom hebben we een speciaal Traineeship binnen Kompas Omgevingsadvies.

Speciaal Traineeship

In een traject van een jaar wordt je in samenwerking met een omgevingsdienst of gemeente verder opgeleid en gecoacht. Tijdens dit traject ga je vanaf dag 1 al concreet aan het werk met een opdracht bij een opdrachtgever. Daarbij word je intensief begeleid. Kompas doet dit op een pragmatische en persoonlijke wijze. Het blijft immers maatwerk. Je krijgt een persoonlijke mentor (dit is een senior in jouw vakgebied) die jou op weg helpt als je bijvoorbeeld tijdens je opdracht zaken tegenkomt waar je even geen raad mee weet. Je ziet: het traineeship bij Kompas is een mooie uitdaging, mét veiligheidsnet. Tijdens het traineeship wordt duidelijk waar je eventueel nog gerichte scholing in nodig hebt. Kompas Omgevingsadvies beschikt over zeer uitgebreide studiemogelijkheden. Hierdoor word je al snel een veelzijdige en deskundige adviseur die met vertrouwen en werkplezier verdere opdrachten op gaat pakken.

Wij investeren graag in jou!

Als jij de uitdaging aan wilt gaan en wilt investeren in je ontwikkeling, dan investeren wij graag in jou! We geven je direct een vast contract en op jouw eerste werkdag staat een auto van de zaak voor de deur. Daarmee rijd je veilig en comfortabel naar je opdrachtgevers. Interesse? Gewoon even bellen!