Pijl rood

Opleiding

De ontwikkeling van onze mensen vinden we heel belangrijk. Uiteraard beschikken al onze adviseurs bij indiensttreding al over stevige basiskennis. Wij geloven er echter in dat adviseurs zich moeten blijven ontwikkelen, je bent tenslotte nooit uitgeleerd!

We houden uiteraard de actualiteiten bij binnen ons vakgebied, maar geregeld komt het ook voor dat een adviseur graag meer verdieping op een bepaald onderwerp wil krijgen of wellicht een verbreding van zijn werkveld wil creëren. Tijdens de ontwikkel- en functioneringsgesprekken kijken we wat de beste weg is om een nog betere adviseur te worden. Dit is maatwerk en zeer persoonlijk. We hebben tenslotte met individuele adviseurs te maken en ook nog met diverse werkvelden. Een korte opleiding of een coachingstraject, maar ook een langdurige opleiding behoren tot de mogelijkheden.

Ook zijn er onderwerpen die voor al onze adviseurs nuttig zijn om kennis van te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gesprekstechnieken, omgaan met agressie of de omgevingswet. Op onze eigen opleidingslocatie in Apeldoorn krijgen al onze adviseurs meerdere keren per jaar diverse workshops en cursussen aangeboden.