Pijl rood

Even voorstellen:

onze nieuwe collega Jorim van Bussel

Mijn naam is Jorim van Bussel, 24 jaar en woonachtig in Deventer. Onlangs heb ik de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie afgerond aan de Hogeschool van Saxion en vandaag ga ik met veel plezier en enthousiasme aan de slag bij Kompas Omgevingsadvies.

Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende projecten en onderzoeken mogen uitvoeren. Zo heb ik samen met een projectgroep gezocht naar mogelijke woningbouwlocaties die niet werden aangemerkt in de omgevingsvisie van de gemeente Zwolle. Daarnaast heb ik voor de gemeente Olst-Wijhe onderzoek mogen doen naar een mogelijk invulling van een kerkenvisie. Hier ben ik tot een pragmatische aanpak gekomen waarin de gemeente samen met kerkbesturen kan kijken naar de juiste besteding van de aangevraagde decentralisatie-uitkering. Tijdens mijn stage heb ik binnen gemeente Apeldoorn mogen meewerken aan de advisering van ruimtelijke plannen en waar nodig daarbij een bestemmingsplanherziening toepassen. Naast de afronding van mijn studie ben ik hier werkzaam gebleven.

Jorim van Bussel

Ik heb voor Kompas Omgevingsadvies gekozen omdat ik van nature een leergierig persoon ben en altijd op zoek ben naar een uitdaging. Bij Kompas Omgevingsadvies kan ik mijzelf ontwikkelen en daarbij zoveel mogelijk ontdekken binnen het ruimtelijk domein. Vandaag start ik met mijn eerste opdracht bij gemeente Apeldoorn waarbij ik werkzaam zal zijn binnen het team Omgevingsrecht en Vergunningen. Hier ga ik mij bezighouden met het adviseren van ruimtelijke plannen en waar nodig het bestemmingsplan herzien.