Pijl rood

Even voorstellen:

onze nieuwe collega Emma Vos

Mijn naam is Emma Vos, 24 jaar en woonachtig in Tilburg. Na mijn studie Integrale Veiligheidskunde in 2021 te hebben afgerond ben ik aan het werk gegaan in de horeca en evenementenbeveiliging.

Eind 2022 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het werkveld APV & Bijzondere wetten. De meest voorkomende werkzaamheden binnen dit werkveld zijn het beoordelen van vergunningsaanvragen voor horeca en evenementen.

Dit vond ik erg leuk en daarom heb ik besloten hier mijn werk van te maken Het is zeer afwisselend, echt geen dag is hetzelfde. Daarnaast werk ik in mijn functie samen met heel veel verschillende mensen, zowel binnen als buiten de organisatie. Ik heb voor Kompas Omgevingsadvies gekozen omdat ik me niet wilde binden aan één werkplek. Bij Kompas krijg ik de kans om in meerdere keukens mee te kijken.

Per 1 juni jl ben ik gestart bij ‘Mijn Gemeente Dichtbij’, de ambtelijke organisatie die voor zowel gemeente Boxtel als gemeente Sint-Michielsgestel werkt. Ik ben benieuwd wat er allemaal nog meer op mijn pad gaat komen, ik heb er in ieder geval zin in!

Emma Vos voorstellen